O Nama

 

 

Geo Max Group d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano u septembru 2008. godine, za obavljanje svih djelatnosti iz oblasti geodezije. Od samog početka rada, uz želju za pružanjem kompletne, tačne, brze i finansijski povoljne usluge, postavili smo visoke kriterijume za uspjeh u poslovanju:
  • kvalitet radova i stručni pristup poslu
  • poštovanje tehničkih propisa i pravila struke
  • timski rad i brzina izvođenja radova uz poštovanje rokova.
Osnovna djelatnost preduzeća je izrada tehničke dokumentacije, izvođenje geodetskih radova kao i vršenje stručnog nadzora. Ponosni smo na činjenicu da smo za kratko vrijeme pronašli svoje mjesto na tržištu i postali pouzdan partner korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima  iz oblasti građevine, arhitekture i geodezije.

Naš tim predvode visokoobrazovani geodetski stručnjaci koji svojim znanjem i željom za stalnim usavršavanjem doprinose kvalitetnom obavljanju kako terenskih tako i kancelarijskih poslova.

Posjedujemo Licence za projektovanje i izvođenje geodetskih radova izdate od strane Uprave za Nekretnine Crne Gore i Inženjerske komore Crne Gore.

Posjedujemo savremene mjerne instrumente i opremu. Za sve instrumente posjedujemo uvjerenja o etaloniranju izdata od akreditovane metrološke laboratorije.

Naš cilj je da u narednom periodu doprinesemo još kvalitetnijem pružanju usluga, stalnim usavršavanjem, timskim radom, poštovanjem tehničkih propisa i pravila struke.